Jeru Kabbal, grondlegger Clarity Proces

 Over Jeru Kabbal

Jeru Kabbal (1930-2000) is de grondlegger van het Clarity Proces en de Quantum Light Breath meditatie. Hij was een hedendaags mysticus die de oosterse wijsheid en spirituele praktijk op unieke wijze wist te verbinden met de westerse psychologie en cultuur. Als hypnotherapist werkte hij jarenlang in een populaire ashram in India, waar hij zag wat wel en wat niet werkte voor de westerse mens. Na het werken met duizenden mensen ontwierp hij een helder nieuw proces: het Clarity Proces.

Jeru Kabbal

Clarity Proces

Met het Clarity Proces ontwierp Jeru een praktische, stap voor stap te volgen weg, die simpele en  direct in het dagelijks leven toe te passen technieken aanbiedt. Dit proces vraagt geen overgave, aanbidding of geloof. Je wordt helder door je eigen intelligente waarneming van de realiteit.

Hoog niveau

Jeru Kabbal zegt zelf over zijn proces: “Mijn aanpak om volkomen helderheid te bereiken heeft een hoog niveau en het is niet te verwachten dat mijn methode een massabeweging wordt. Maar het zou geweldig zijn, als ik diegenen ermee kon bereiken, die er klaar voor zijn. Het is mogelijk je leven in helderheid te leven.

Reacties zijn gesloten.