Meditatie

Quantum Light Breath meditatie

In de Quantum Light Breath meditatie krijg je de kans om elke emotie, elk gevoel dat er op dat moment is, te laten gaan en zo in contact te komen met de werkelijkheid van dit moment. De werkelijkheid van wie jij bent, als je ontdaan bent van al die emoties en gedachten die je altijd maar ‘dwars’ zitten. De Quantum Ligth Breath is een diepe ademmeditatie die je bevrijdt en in het Hier en Nu  brengt. De meditatie wordt gedaan op intense muziek. We mediteren op een CD van Jeru Kabbal of van Taetske Kleijn.

Quantum Light Breath - QLB

Truth is not something to be sought. There are no oceans to swim, no mountains to climb. Truth is present everywhere at all times.  Jeru Kabbal

Na mijn eerste sessie was ik diep onder de indruk van de kracht van deze meditatie. Ik merkte meteen tijdens de cursus verschillen die door de week aan bleven houden.” Nils

Bliss

Velen ervaren aan het einde van de Quantum Light Breath meditatie een soort ‘bliss’, een staat van gelukzaligheid, rust of ontspanning die ze in het gewone leven zelden ervaren. Een staat waarin je in contact staat met je Hogere Zelf en met het Geheel. Waarin vreugde en liefde zo voor de hand liggend zijn, in de stilte die jij bent. Kortom, een staat waarin je vol leven bent.

Cursus Quantum Light Breath meditatie

De eerstvolgende cursus van 3 bijeenkomsten start 11 november 2018. Je kunt je opgeven via info@clarityvoorjou.nl. Je kunt geen afzonderlijke meditatie volgen, het is een geheel dat bij elkaar hoort.

Introductieles in de Quantum Light Breath op zondag 23 of zaterdag 29 december 15.00-16.45 uur.
Waar: Tuinbouwstraat 88, 1097 XZ Amsterdam. Gratis parkeren op zondag!
Kosten: EUR 18,50

Waar: Tuinbouwstraat 88, 1097 XZ Amsterdam. Gratis parkeren.
Data: nieuwe data voor 2019 worden nog bekend gemaaakt.

Prijs voor de 3 bijeenkomsten: EUR 65,- (EUR 55,- voor een krappe beurs).
Herhaling van de QLB meditatiecursus: EUR 55,-

Je kunt ook een prive Quantum Light Breath cursus volgen. Prijs voor 4 bijeenkomsten van 1,5 tot 2 uur is EUR 150,- Je krijgt dan vanzelfsprekend alle aandacht voor je persoonlijke vragen omtrent zaken die opkomen.

Chakra ademmeditatie

In deze cursus mediteren we mee met de sufiemonniken. Je ademt door alle chakra’s heen waardoor je ze opent. Een heerlijke meditatie waardoor alles in je lichaam weer gaat stromen. Het is een echte ervaringsgerichte cursus, je krijgt geen uitleg over waar alle chakra’s voor staan. Lees hier meer.

Waar: Meditatiecentrum Mei Ran Zen Dojo, Fizeaustraat 23, 1097 SC Amsterdam. Gratis parkeren.
Data: zondag 16, 23, 30 september, 14, 21, 28 oktober 2018 van 14.00 tot 15.00 uur. EUR 99,-

Nadabrahma meditatie

NIEUW! Een cursus in nadabrahma meditatie! Tijdens deze meditatie ga je al hummend (Hummmmm) de stilte tegemoet. Een heerlijk rustgevende meditatie, waarbij je alles in je lichaam en je energieveld los trilt. Je gedachten komen eindelijk tot rust.
Waar: Tuinbouwstraat 88, 1097 XZ Amsterdam. Gratis parkeren.
Data: nieuwe data worden snel bekend gemaakt.

Inschrijven: voor alle cursussen kun je je inschrijven door een mail te sturen aan info@clarityvoorjou.nl

Reageren is niet mogelijk