Bach Bloesems voor kinderen

Kinderen zijn in het algemeen goed in staat om zowel met lichamelijke als emotionele ongemakken om te gaan en herstellen zich doorgaans snel. Toch kunnen kinderen ook heel wat gevoelens verbergen; misschien omdat ze niet in staat zijn er woorden aan te geven of omdat ze intuïtief voelen dat dit moeilijkheden gaat opleveren. Kinderen zullen op de een of andere manier toch moeten leren omgaan met hun negatieve en positieve ervaringen. Bach Bloesems kunnen daarbij helpen.

Waarom Bach Bloesems?

1 Bach Bloesems hebben geen bijwerkingen.
2 Het zijn druppels die je in een sapje, water of melk kunt doen.
3 Kinderen reageren doorgaans zeer snel en goed op de Bach Bloesem Remedies.

Toepassing bij kinderen

Voor welke emoties of klachten kun je Bach Bloesems aan je kinderen geven?

Niet goed kunnen slapen

Nachtmerries

Angstig zijn voor de dokter, tandarts, honden, et cetera

Druk zijn

Bezitterig naar bijvoorbeeld één van de ouders

Jaloezie, bijvoorbeeld naar een broertje of zusje toe

Natuurlijk zijn er veel meer emoties of klachten waar je Bach Bloesems voor kunt gebruiken. Kijk op de pagina waar alle 38 remedies staan.

Moeder en kind

Het is altijd verstandig om niet alleen je kinderen een flesje remedies te geven, maar ook jezelf. Een voorbeeld: je kind is bang voor de dokter. Hoe je als moeder of vader daarop reageert is van belang voor jouw kind om de angst te kunnen loslaten en om te zetten in vertrouwen. Soms reageren ouders ongeduldig, soms boos of ouders gaan zich ernstige zorgen maken. Het kind heeft op dat moment een ouder nodig die liefdevol en duidelijk kan zijn naar het angstige kind. Daarom krijgt de moeder of vader bij mij óók een flesje Bach Bloesem Remedies mee naar huis.

Meer lezen: Boek Bach Bloesem Remedies voor kinderen of www.dianakoornstra.nl. Je kunt een afspraak maken via 06 42292047.

 

Reacties zijn gesloten.