Testimonials

17 reacties

 1. De chakra meditatie cursus bij Hanneke is een bijzondere ervaring. In de overgave aan de adem lijkt het wel of mijn hele energiesysteem word opgeschoond. Elke keer vind diepe heling plaats in mijn lichaam. En adem ik letterlijk en figuurlijk vrijer de ruimte in. Een aanrader, zeker ook gezien de veilige omgeving die Hanneke creeert.

 2. Wat ben ik dankbaar voor de clarity sessies met Hanneke! Een groot cadeau dat zich op het juiste moment in mijn leven tamelijk onverwachts aandiende.
  We hebben de sessies een aantal maanden geleden afgerond en de nieuwe perspectieven zijn (al vrij snel na het starten met de gesprekken) verweven in mijn dagelijkse zienswijze. Het heeft zoveel vertrouwen, rust en acceptatie geboden.

  De bijzondere energie die Hanneke uitstraalt is inspirerend. Ik zie er nu al naar uit om een ademhalingscursus bij haar te volgen.

  Ik kan iedereen van harte aanraden om met Hanneke te werken – met welke aanleiding dan ook.

 3. Ik ben zonder mij te verdiepen in de “”Chakra ademmeditatie cursus”” gestapt. Ik had mij nooit verdiept in meditatie en/of ademtechniek, maar deze cursus kwam op mijn pad en ik had het gevoel dat ik dit moest doen. Deze cursus heeft mij bewust gemaakt dat ademhalen invloed kan hebben op je lichaam, vooral de combinatie van meditatie en de ademtechniek heb ik als heel fijn ervaren. Ik denk dat de ervaring voor iedereen anders is, ik ben, wanneer de sessie voorbij is, mij vooral bewust van mijn lichaam, voel mij heel ontspannen en alleen in het nu.
  Door deze cursus zal ik mij gaan verdiepen in meditatie omdat dit een positief effect heeft op mijn bestaan. Hanneke Sloof zorgt voor een veilige en prettige sfeer waardoor je jezelf kunt zijn.
  Annemieke

 4. Ik heb bij Hanneke de QLB cursus gevolgd. Ik was al vertrouwd met de QLB meditatie maar liep vast in een bepaald deel van deze meditatie.
  Dankzij de goede uitleg van Hanneke en de veilige en ontspannen sfeer in haar cursus, heb ik deze blokkade doorbroken.

 5. In het kader van nieuwe dingen uitproberen ben ik aan de ademmeditatie bij Hanneke begonnen, met het idee dat het zweverig en niets voor mij zou zijn, maar wat heb ik me vergist! Door de aanpak van Hanneke werd het juist praktisch! Makkelijk was het niet maar ik kan het wel iedereen aanraden! Het voelde heerlijk elke week zo’n uurtje voor mezelf in de zachte, veilige omgeving die Hanneke weet te creëren! Ik ga zeker terug komen voor meer want Hanneke heeft van mij als scepticus een liefhebber gemaakt!

 6. Ik heb de chakra ademmeditatiecursus bij Hanneke gevolgd, en de tweedaagse workshop Zicht op Helderheid. Beide zijn me heel goed bevallen. Hanneke is een heel prettige trainer. Duidelijk, eerlijk en geduldig. Er is alle ruimte voor je vragen en opmerkingen. Ze geeft je het gevoel dat je mag zijn wie je bent, mag voelen wat je voelt en mag uiten waar je op dat moment behoefte aan hebt.
  Hanneke, bedankt!

 7. Een bijzondere eerste ervaring met meditatie bij Hanneke. Ik dacht altijd te onrustig te zijn daarvoor, maar bij Hanneke is dat in goede handen, een uur mezelf zijn.

 8. Ik heb bij Hanneke de adem chakrameditatie-cursus gevolgd na hiermee kennis te hebben gemaakt bij een workshop van Clarity. Daar ervoer ik al dat dit een krachtige beoefening kan zijn om emoties die zich willen uitdrukken vrij te laten. In de cursus bij Hanneke, die dit op een hele fijne en open manier begeleid, gebeurde dit mij weer op een hele diepe en persoonlijke manier.
  Ik ervoer een heling die direct voor ruimte zorgde daar waar het knelde. Opvallend hierbij is dat er in de week erna een directe fysieke werking optrad, in positieve zin. Langdurig opgebouwde spanning in mijn buik ebde weg en mijn ademhaling heeft duidelijk meer opbrengst. Heerlijk! Ik zeg; durf je over te geven en je krijgt wat je nodig hebt. Groeten, Gert-Jan

 9. Ik heb skype coachings gehad bij Hanneke.
  Het was een fijne ervaring.
  To the point, niet dwingend of drammerig.
  Samen op zoek gaan, en Hanneke begeleidt met een
  vaste , niet dwingende, liefdvolle hand.

 10. Hanneke laat mij telkens weer zien hoe ik dichter bij zachtheid en zelfliefde kan komen. Haar begrip voor mijn gedrag, en de nauwkeurigheid/oplettendheid daarbij, hebben gemaakt dat ik makkelijker respect heb voor mijn eigen onbewuste patronen. Daardoor kan ik deze beter ‘ombuigen’ en weer bij het hier en nu zijn.
  Dank je wel Hanneke!

 11. Het is nu de 3e keer dat ik de workshop bij Hanneke heb gevolgd. Iedere keer weer is het fijn om te doen, kom ik tot nieuwe inzichten en voel ik me dichter bij mezelf. Mede dankzij de rust en het vertrouwen wat Hanneke uitstraalt. Dankjewel voor je fijne begeleiding van het “Clarity geschenk”!

 12. Ik heb bij Hanneke een Quantum Light Breath meditatiecursus gevolgd (privé). Dat ging heel prettig en goed en ik kreeg goeie uitleg. Hanneke is erg ervaren. Ze doet deze meditatie al erg lang zelf. Ze heeft vele workshops en een driejarige opleiding gevolgd waarbij deze meditatie een belangrijke rol heeft. Ik heb gemerkt dat ik tijdens deze ademhalingsmeditatie een lekker en rustig gevoel krijg. Lichamelijk lost het ook spanningen op. Voorlopig ga ik hier dus lekker mee door. Ook in de QLB groep die Hanneke begeleid.

  Tot ziens weer Hanneke!

 13. Afgelopen weekend fijne clarity workshop gevolgd bij Hanneke! De sfeer met de groep voelde direct veilig en vertrouwd. Hanneke legt met mooie voorbeelden helder uit hoe het onderbewuste werkt en wat het verschil is met het hier en nu. De oefeningen die we deden gaven me inzicht en ontspanning. Ik kan iedereen de workshop aanraden of je nu wel of geen ervaring hebt met andere workshops of methodes.

 14. Begin dit jaar had ik een beetje te lang een beetje te hard gewerkt en zonder waarschuwing wreekte zich dat: druk op de borst en de dokter vond dat ik maar thuis moest blijven. Nou was dat voor mij, als zzp-er niet echt een optie. Van een kennis van mij kreeg ik de tip om eens op ‘QLB’ te Googelen. Hij had dit zelf gedaan en had er erg veel baat bij gehad. Het eerste wat me opviel tijdens mijn speurtocht was dat QLB relatief onbekend is. De omschrijvingen van het proces trokken me toch over de streep en via via kwam ik bij Hanneke Sloof terecht.

  Allereerst vond ik het erg fijn dat ze de uitgebreid de tijd nam voor een heldere uitleg en het beantwoorden van mijn vragen. Ook viel het me op dat ze een fijne, ontspannen sfeer wist te creëren. Na mijn eerste sessie was ik diep onder de indruk van de kracht van deze meditatie. Wat ik belangrijk vind bij een dergelijke cursus, is dat ik me op mijn gemak voel. Er zijn toch wat oefeningen waarbij ik mezelf toch een klein beetje over mijn eigen drempels moest pushen en dan is het voor mij belangrijk dat er een omgeving is waarin ik me onbelemmerd kan bewegen. Ik merkte meteen tijdens de cursus verschillen die door de week aan bleven houden. Op dit moment wil ik dit weer doen. Hanneke is me als docente zeer goed bevallen en ik heb altijd een beetje moeite om nieuwe gewoontes te integreren en vast te houden binnen mijn dagelijkse hectiek. Ik weet zeker dat ik hiermee door wil gaan en ik weet ook zeker dat ik daarbij gebruik wil maken van Hannekes expertise.

  Kortom….. aanrader!

 15. Wat de workshop betreft vond ik de afwisseling van de oefeningen heel plezierig, de lengte van de oefeningen precies goed, en ik heb genoten van het dansen tussendoor. Na de eerste dag kwam ik best moe thuis, na de tweede dag had ik juist weer extra energie. Heerlijk.

  Het belangrijkste dat ik meegenomen heb is denk ik de afbeelding van de tijger. Je herinneringen zijn slechts een afbeelding, je hoeft er niet bang/verdrietig/boos meer over te zijn, het is een plaatje. Het is niet nu.

  Judy

 16. Ik ben door Hanneke heel hartelijk ontvangen en voelde me direct op mijn gemak bij haar. Ze geeft heel heldere uitleg waardoor je als het ware vanzelf door de sessie glijdt.
  De 5 coachingsessies die ik bij haar gedaan heb, hebben hun impact niet gemist. Het proces van verandering is in gang gezet en ik voel elke dag het positief effect hiervan.
  Ik ben weer een stukje dichter bij mezelf gekomen. Klaar voor de volgende stap.

  Ik kan Hanneke als coach en het Clarity Proces in zijn geheel alleen maar aanbevelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *