Workshops in Het Clarity Proces

Zicht op Helderheid – een introductie in Het Clarity Proces

Ontdek Het Clarity Proces!
Ontdek jezelf. Leef lichter en intenser.
In twee dagen maak je kennis met Het Clarity Proces van Jeru Kabbal en pas je deze kennis direct toe.
Als herboren weer naar huis. En met een nieuw perspectief.

Heb je wel eens het gevoel dat er meer is dan ‘gewoon dit leven’? Dat je eigenlijk op de automatische piloot staat? Denk je wel eens ‘ik heb dit al eens eerder meegemaakt’? Ben je benieuwd naar waar je patronen vandaan komen en wat mindful leven en het hier en nu eigenlijk inhouden? Dan is de training Zicht op Helderheid iets voor jou!

Clarity workshops photocredits PinterestOnbewuste patronen

We kijken in deze tweedaagse introductieworkshop naar waar je onbewuste patronen vandaan komen en hoe je hier helderheid en verandering in aan kunt brengen. Je krijgt meer inzicht in jezelf. In jouw herinneringen, die nog steeds invloed hebben op je gedrag en ook in wie je nu bent. De volwassen jij. Door dit inzicht en doordat je meer helderheid krijgt, is er ruimte om te ontspannen en te accepteren hoe je leven nu is. En dat biedt de opening om in contact te komen met het hier en nu.

Naast het inzicht-werk doen we meditaties en hier en nu oefeningen. Zo krijg je een ingang om contact te maken met dít moment, het enige moment dat er werkelijk is. Dus: ‘Uit je hoofd en ín je lichaam en je zintuigen.’

Mensen die met Het Clarity Proces werken ervaren vaak  ontspanning, openheid en dankbaarheid. Ze kunnen thuis aan de slag met de eenvoudige oefeningen die je leert tijdens de workshop.

Wanneer en waar: zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021 – Karnhuis, Karnstraat Amsterdam.
Tijd: 10.00-17.30 uur.
(Houd de avonden vrij van afspraken. De workshop kan dingen losmaken en dat heeft ruimte nodig.)
Kosten: EUR 250,- voor gehele workshop (inclusief workshopmateriaal, thee/koffie en iets lekkers bij de thee/koffie) + gratis individuele sessie. Krappe beursprijs: EUR 225,-
Wanneer de kosten voor jou te hoog zijn, kun je bij het Dana Clarity Fonds een gift en/of lening aanvragen. Ook de krappe beursprijs is tot stand gekomen door investering van het Dana Clarity Fonds.

De volgende tweedaagse Zicht op Helderheid staat gepland voor 5 en 6 februari 2022, Studio DA, Voorlandpad 2 1098 TZ Amsterdam. De prijs van 250 is dan inclusief een parkeerplaats!!

De Groene Draak en de Vierjarige – 3 daagse workshop

De Groene Draak en de Vierjarige  is een uitgebreidere beginnersworkshop in Het Clarity Proces. Je leert meer technieken dan in Zicht op Helderheid en krijgt een helder een uitgebreid zicht op hoe Het Clarity Proces in z’n werk gaat en hoe je het kunt toepassen in jouw leven. Deze driedaagse geeft grote ontspanning en meer vertrouwen in het leven.

Nieuwe data voor de volgende Groene Draak worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Je kunt je opgeven via info@clarityvoorjou.nl

Als je nog vragen hebt, ook over andere clarityworkshops of cursussen in Amsterdam, bel me dan op +31 (0)6 422 92 047.

Photocredits Pinterest

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.