clarityworkshops

Beginselen van het Clarity Proces

In een middag van 4,5 uur leer ik je de uitgangspunten van het Clarity Proces van Jeru Kabbal. Wat is het onbewuste en hoe werkt het? En hoe kun zaken in je leven veranderen? De middag bestaat uit een lezing, een paar oefeningen en een Quantum Light Breath meditatie. Hierna kun je een Clarityworkshop doen, zoals De Groene Draak en de Vierjarige.

Zaterdag 8 februari 2020. 13.00-17.30 uur.Prijs: EUR 25,- per persoon.

Waar: Tuinbouwstraat 88, Amsterdam Oost. Opgeven kan via info@clarityvoorjou.nl.

Lees hieronder meer over het Clarity Proces.

De Groene Draak en de Vierjarige– 3 daagse clarityworkshop

Ontdek het Clarity Proces!
Ontdek jezelf. Leef lichter en intenser.
In drie dagen maak je kennis met Clarity en pas je deze kennis direct toe.
Als herboren weer naar huis. En met een nieuw perspectief.

Heb je wel eens het gevoel dat er meer is dan ‘gewoon dit leven’? Dat je eigenlijk op de automatische piloot staat? Denk je wel eens ‘ik heb dit al eens eerder meegemaakt’? Ben je benieuwd naar waar je patronen vandaan komen en wat mindful leven en het hier en nu eigenlijk inhouden? Dan is de training De Groene Draak en de Vierjarige iets voor jou!

Clarity workshops photocredits PinterestOnbewuste patronen

We kijken in deze driedaagse clarityworkshop naar waar je onbewuste patronen vandaan komen en hoe je hier helderheid en verandering in aan kunt brengen. Je krijgt meer inzicht in jezelf. In jouw herinneringen, die nog steeds invloed hebben op je gedrag en ook in wie je nu bent. De volwassen jij. Door dit inzicht en doordat je meer helderheid krijgt, is er ruimte om te ontspannen en te accepteren hoe je leven nu is. En dat biedt de opening om in contact te komen met het hier en nu.

Naast het inzicht-werk doen we meditaties en hier en nu oefeningen. Zo krijg je een ingang om contact te maken met dít moment, het enige moment dat er werkelijk is. Dus: ‘Uit je hoofd en ín je lichaam en je zintuigen.’

Mensen die met Clarity werken ervaren vaak  ontspanning, openheid en dankbaarheid. Ze kunnen thuis aan de slag met de eenvoudige oefeningen die je leert tijdens de workshop.

Wanneer en waar: donderdag 20 t/m 23 februari 2020 –  Voorlandpad 2, 1098 TZ Amsterdam. Is helaas gecanceld wegens omstandigheden.
Tijd: Donderdag 19.30-21.30 uur en vrijdag t/m zondag 10.00-18.00 uur.
(Houd de avonden vrij van afspraken. De workshop kan dingen losmaken en dat heeft ruimte nodig.)
Kosten: EUR 335,- voor gehele workshop (inclusief workshopmateriaal, parkeerplek, thee/koffie en iets lekkers bij de thee/koffie) + gratis individuele sessie. Krappe beursprijs: EUR 301,50
Wanneer de kosten voor jou te hoog zijn, kun je bij het Dana Clarity Fonds een gift en/of lening aanvragen. Ook de krappe beursprijs is tot stand gekomen door investering van het Dana Clarity Fonds.

De data voor de volgende Groene Draak worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Zicht op Helderheid – 2 daagse clarityworkshop

Clarity tweedaagse Zicht op Helderheid  is een korte introductie in het Clarity Proces. Je leert een aantal technieken en krijgt een helder een uitgebreid zicht op hoe het Clarity Proces in z’n werk gaat en hoe je het kunt toepassen in jouw leven. Deze tweedaagse geeft grote ontspanning en meer vertrouwen in het leven.

Op dit moment staat er geen Zicht op Helderheid gepland.

Je kunt je opgeven via info@clarityvoorjou.nl

Als je nog vragen hebt, ook over andere clarityworkshops of cursussen in Amsterdam, bel me dan op +31 (0)6 422 92 047.

Photocredits Pinterest

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.