Workshops in Het Clarity Proces

Zicht op Helderheid – een introductie in Het Clarity Proces

Ontdek Het Clarity Proces!
Ontdek jezelf. Leef lichter en intenser.
In twee dagen maak je kennis met Het Clarity Proces van Jeru Kabbal en pas je deze kennis direct toe.
Als herboren weer naar huis. En met een nieuw perspectief.

Heb je wel eens het gevoel dat er meer is dan ‘gewoon dit leven’? Dat je eigenlijk op de automatische piloot staat? Denk je wel eens ‘ik heb dit al eens eerder meegemaakt’? Ben je benieuwd naar waar je patronen vandaan komen en wat mindful leven en het hier en nu eigenlijk inhouden? Dan is de training Zicht op Helderheid iets voor jou!

Clarity workshops photocredits PinterestOnbewuste patronen

We kijken in deze tweedaagse introductieworkshop naar waar je onbewuste patronen vandaan komen en hoe je hier helderheid en verandering in aan kunt brengen. Je krijgt meer inzicht in jezelf. In jouw herinneringen, die nog steeds invloed hebben op je gedrag en ook in wie je nu bent. De volwassen jij. Door dit inzicht en doordat je meer helderheid krijgt, is er ruimte om te ontspannen en te accepteren hoe je leven nu is. En dat biedt de opening om in contact te komen met het hier en nu.

Naast het inzicht-werk doen we meditaties en hier en nu oefeningen. Zo krijg je een ingang om contact te maken met dít moment, het enige moment dat er werkelijk is. Dus: ‘Uit je hoofd en ín je lichaam en je zintuigen.’

Mensen die met Het Clarity Proces werken ervaren vaak  ontspanning, openheid en dankbaarheid. Ze kunnen thuis aan de slag met de eenvoudige oefeningen die je leert tijdens de workshop.

De Groene Draak en de Vierjarige – 3 daagse workshop

De Groene Draak en de Vierjarige  is een uitgebreidere beginnersworkshop in Het Clarity Proces. Je leert meer technieken dan in Zicht op Helderheid en krijgt een helder een uitgebreid zicht op hoe Het Clarity Proces in z’n werk gaat en hoe je het kunt toepassen in jouw leven. Deze driedaagse geeft grote ontspanning en meer vertrouwen in het leven.

Wanneer en waar: data worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.
Tijd: 10.00-18.00 uur. (Houd de avonden vrij van afspraken. De workshop kan dingen losmaken en dat heeft ruimte nodig.)
Kosten: EUR 350,- voor gehele workshop (inclusief workshopmateriaal, thee/koffie en iets lekkers bij de thee/koffie en gratis parkeerplek + gratis individuele aftercare sessie). Krappe beursprijs: EUR 315,-

Het Dana Clarity Fonds geeft voor deze workshop een gift en/of lening als de kosten voor jou te hoog zijn. Deze kun je zelf aanvragen. Ook de krappe beursprijs is tot stand gekomen door investering van het Dana Clarity Fonds.

Je kunt je opgeven via info@clarityvoorjou.nl

Als je nog vragen hebt, ook over andere clarityworkshops of cursussen in Amsterdam, bel me dan op +31 (0)6 422 92 047.

Photocredits Pinterest

Reacties zijn gesloten.