Bach Bloesems helpen je de winter door

Vermoeidheid, somberheid en griep

Elk jaar in de winter zijn er veel mensen moe en voelen ze zich wat somber en uitgeput door het gebrek aan zon. We betalen de tol voor korte dagen en koud weer. Vaak heerst er ook nog een griep. Bach Bloesems kunnen je helpen het licht in jezelf weer te vinden en sneller door een periode van vermoeidheid of somberheid te komen.

Hoe werken Bach Bloesems?

Bach Bloesems hebben een bepaald trillingsgetal. Ze vertegenwoordigen een positieve eigenschap. De Bach Bloesem Therapie gaat ervan uit dat jij, net als ieder ander mens, toegang hebt tot alle positieve eigenschappen. Soms is er tijdelijk een blokkade, bijvoorbeeld omdat je oververmoeid bent. De juiste Bach Bloesem remedie kan dan die blokkade als het ware wegtrillen, zodat jij weer bij je energie en uitgerustheid kan komen. De Bach Bloesem brengt je in de juiste trilling. De Bloesem therapie richt zich op onze gedachten en emoties i.p.v. op het fysieke lichaam. De bloesems kennen geen bijwerkingen.

Individuele Bach Bloesem druppels

Dus in de winter, wanneer je iets vermoeider lijkt en misschien wat somber, kun je wel wat hulp gebruiken. Bach Bach Bloesems Clarity voor jou  Remedies worden individueel afgesteld. Je kunt eigenlijk niet zeggen, iedereen die moe is moet Olijf innemen. Die vermoeidheid kan namelijk door vele factoren opspelen. Bijvoorbeeld omdat je te lang zwaar fysiek werk hebt gedaan, of omdat je geestelijk niet genoeg wordt uitgedaagd. Of omdat je burn-out bent en de verantwoordelijkheid tijdelijk niet meer aankan. Kijk dus altijd naar jezelf en stel jezelf de vraag ‘waarom’. Dan kun je je eigen Bach Bloesems uitkiezen. Of roep de hulp in van een geregistreerde Bach Bloesem consulent.

In de winter kun je o.a. de volgende Bach Bloesems nodig hebben, die je helpen om:

  •  je innerlijke vitaliteit terug te brengen bij -innerlijke- vermoeidheid en gevoelens van uitgeblust zijn. Uitwerking: een levendige geest. Een helder hoofd. Geneigd tot afwisseling. Haagbeuk.
  • je kracht en uithoudingsvermogen op een natuurlijke manier inzetten bij gevoel van vermoeidheid/uitgeblustheid door teveel op je bord te hebben genomen. Uitwerking: een groot uithoudingsvermogen, betrokkene is betrouwbaar, standvastig, sterk en verstandig. Nieuwe levensvreugde. Eik.
  • je evenwicht te herstellen bij fysieke vermoeidheid. Uitwerking: vitaliteit. Hernieuwde energie. Olijf.

Help jezelf de winter door met Bach Bloesems. Clarity voor Jou! heeft een WINTERAANBIEDING: -Skype-sessie en opsturen juiste Bach Bloesems voor EUR 45,- ! (Geldig tot 1 januari 2022). Of lees meer over de verschillende werkingen van de Bach Bloesems op www.clarityvoorjou.nl en kies je eigen remedies.

NB Ik beroep mij hierbij op het recht van vrije meningsuiting. Bach bloesems vormen een aanvulling op reguliere medicijnen en kunnen niet als vervanging worden gezien. Disclaimer.

Dit blog is op 11 februari 2017 gepubliceerd in lifestylemagazine bodyandmind.amsterdam.

Reacties zijn gesloten.