Hanneke Sloof

Achtergrond

Hanneke Sloof; Clarity voor jou

Photocredits: Jasper de Waal

Na het afronden van de HBO studie Cultuur en Beleid en 3 jaar Theaterwetenschap aan de UVA te hebben gestudeerd, heb ik vele trainingen gevolgd in bewustwording en inzicht. Zoals Anapanasati meditatieweken, Ashtanga Vinyasa Yoga, workshops van de Art of Living, Quantum Light Breath meditaties, Bach Bloesem Remedies en Lightbodyworkshops van John Kalse. Sinds 2005 ben ik Bach Bloesem consulent.

Uiteindelijk kwam ik eind 2007 terecht bij een workshop van Taetske Kleijn: De Vlinder die dacht dat hij nog een rups was. Hier kwamen alle dingen die ik ooit had geleerd samen en méér. Tijdens deze training werd het me duidelijker dan in welke workshop ook, dat alles wat zich in mijn denken afspeelt, eigenlijk niets te maken heeft met de realiteit van dit moment. Ik heb nog vele workshops gevolgd bij Taetske en ben zelf Clarity trainer geworden.

Clarity trainer

Sinds december 2016 ben ik ingeschreven als Clarity trainer / Clarity coach bij Centrum TSUKI in Leiden. Ik coach mensen om meer inzicht te krijgen in hun onbewuste patronen en in het contact maken met dit moment. In individuele sessies of workshops. Ik werk te allen tijde met de technieken uit het Clarity Proces van Jeru Kabbal. Deze zijn makkelijk te onthouden en je hebt direct resultaat: minder stress of angst en meer ontspanning. Ik ben iemand die je gemakkelijk naar de kern van de zaak brengt.

“Hanneke zet door haar warme persoonlijkheid en rust een heel serene en veilige sfeer neer. Ik heb bij haar kunnen ervaren wat Clarity inhoudt en vond dat dit een extra dimensie gaf aan wat ik aan eerdere therapie/coaching heb gedaan.” Iris Jansen

Missie

Mijn persoonlijke missie is het bewustzijn van mensen te vergroten: over zichzelf, over wie ze werkelijk zijn en over het belang van de natuur en de aarde. Over dat ‘alles met alles samenhangt’ en we daarom zorgvuldig en met respect met elkaar en alle andere levende wezens om zullen moeten leren gaan.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.