Hanneke Sloof

Achtergrond

Hanneke Sloof; Clarity voor jou

Photocredits: Jasper de Waal

Aan het eind van mijn studietijd, waarin ik tegelijkertijd een drukke fulltime baan als zakelijk leider vervulde en les gaf, kreeg ik een burn-out. Na een leven van mezelf richten op de buitenwereld, dwong de burn out mij in contact te gaan met mezelf en wat er zich in mij afspeelde. Ik volgde vele trainingen in bewustwording en inzicht, zoals Anapanasati meditatie, Ashtanga Vinyasa Yoga, workshops van de Art of Living, Quantum Light Breath meditatie, Bach Bloesem Remedies en Lightbodyworkshops van John Kalse.

Uiteindelijk kwam ik eind 2007 terecht bij een workshop van Taetske Kleijn: De Vlinder die dacht dat hij nog een rups was. Hier kwamen alle dingen die ik ooit had geleerd samen en méér. Tijdens deze training werd het me duidelijker dan in welke workshop ook, dat wat zich in mijn denken afspeelt, eigenlijk niets te maken heeft met de realiteit van dit moment. Het gaf mij totale ONTSPANNING. Ik heb nog vele workshops gevolgd bij Taetske en ben zelf Clarity trainer geworden. Nu begeleid ik met liefde anderen de weg naar binnen te vinden en te herkennen wie zij werkelijk zijn (met dank aan de burn-out).

Als Clarity Trainer werk ik te allen tijde met de technieken uit het Clarity Proces van Jeru Kabbal. Deze zijn makkelijk te onthouden en je hebt direct resultaat: minder stress en meer ontspanning. Ik ben iemand die je gemakkelijk naar de kern van de zaak brengt.

“Hanneke zet door haar warme persoonlijkheid en rust een heel serene en veilige sfeer neer. Ik heb bij haar kunnen ervaren wat Clarity inhoudt en vond dat dit een extra dimensie gaf aan wat ik aan eerdere therapie/coaching heb gedaan.” Iris Jansen

Missie

Mijn persoonlijke missie is het bewustzijn van mensen te vergroten: over zichzelf, over wie ze werkelijk zijn en over het belang van de natuur en de aarde. Over dat ‘alles met alles samenhangt’ en we daarom zorgvuldig en met respect met onszelf, elkaar en alle andere levende wezens om zullen moeten leren gaan.

Opleidingen:

  • Trainersopleiding Clarity Proces bij TSUKI te Leiden (2013 -2016)
  • Opleiding Clarity Proces bij TSUKI te Leiden (2012 – 2015, 3 – jaren traject)
  • Trainersopleiding Bach Bloesem Remedies bij TS Products (2005)
  • Theaterwetenschappen bij UVA (1993-1996)
  • Cultuur en Beleid bij Hogeschool Holland, afgerond

Reacties zijn gesloten.