Meditatie

Consider the time that you give for meditation as well-spent.
It makes you a better person and therefore
contributes substantially to a better world.

Taetske Kleijn

Quantum Light Breath meditatie

In de Quantum Light Breath meditatie krijg je de kans om elke emotie, elk gevoel dat er op dat moment is, vriendelijk te omarmen en zo in contact te komen met de werkelijkheid van dit moment. De werkelijkheid van wie jij bent. De Quantum Ligth Breath is een diepe ademmeditatie die je bevrijdt en in het Hier en Nu  brengt. De meditatie wordt gedaan op intense muziek. We mediteren op een CD van Jeru Kabbal of van Taetske Kleijn.

Quantum Light Breath - QLB

Truth is not something to be sought. There are no oceans to swim, no mountains to climb. Truth is present everywhere at all times.  Jeru Kabbal

Na mijn eerste sessie was ik diep onder de indruk van de kracht van deze meditatie. Ik merkte meteen tijdens de cursus verschillen die door de week aan bleven houden.” Nils

Bliss

Velen ervaren aan het einde van de Quantum Light Breath meditatie een soort ‘bliss’, een staat van gelukzaligheid, rust of ontspanning die ze in het gewone leven zelden ervaren. Een staat waarin je in contact staat met je Hogere Zelf en met het Geheel. Waarin vreugde en liefde zo voor de hand liggend zijn, in de stilte die jij bent. Kortom, een staat waarin je vol leven bent.

Cursus Quantum Light Breath meditatie

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje naar info@clarityvoorjou.nl

Waar: Studio B13, Steve Bikoplein 13, 1092 GM Amsterdam (parkeerruimte op het plein).
Data: worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Prijs cursus: EUR 150,- (EUR 125,- voor een krappe beurs).
Herhaling van de QLB meditatiecursus: EUR 100,-

Je kunt ook een privé Quantum Light Breath cursus volgen. Prijs voor 4 bijeenkomsten van 1,5 uur à 2 uur is EUR 225,- Je krijgt dan vanzelfsprekend alle aandacht voor je persoonlijke vragen omtrent zaken die opkomen. Lees ook eens mijn blog Vrede en Harmonie.

Chakra ademmeditatie

In deze cursus mediteren we mee met de soefiemonniken. Je ademt door alle chakra’s heen waardoor je ze opent. Een heerlijke meditatie waardoor alles in je lichaam weer gaat stromen. Het is een echte ervaringsgerichte cursus, je krijgt geen uitleg over waar alle chakra’s voor staan. De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten. Lees hier meer.

Er is een CD te koop van deze meditatie, maar deze wordt enkel en alleen verkocht aan mensen die de chakra adem meditatiecursus hebben gevolgd. Op deze CD staat de chakra adem meditatie (1/2 uur) én prachtige ontspannende arabische muziek (1/2 uur). EUR 20,-

Waar: Praktijk Tuinbouwstraat 88, 1097 XZ Amsterdam.
Data: worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Prijs: EUR 200,-

Nadabrahma meditatie

NIEUW! Een cursus in nadabrahma meditatie! Tijdens deze meditatie ga je al hummend (Hummmmm) de stilte tegemoet. Een heerlijk rustgevende meditatie, waarbij je alles in je lichaam en je energieveld los trilt. Je gedachten komen eindelijk tot rust.
Waar: Tuinbouwstraat 88, 1097 XZ Amsterdam.

Data: wordt nog bekend gemaakt.

Prijs: EUR 95,- (EUR 75,- voor een krappe beurs).

Je kunt deze meditatie ook in privésessies leren.

Inschrijven: voor alle cursussen kun je je inschrijven door een mail te sturen aan info@clarityvoorjou.nl

Reacties zijn gesloten.