Natuurlijk tuinieren en stiltedagen

Natuurlijk tuinieren

Hoe kun je mét de natuur mee tuinieren in plaats van ertegen in? Go with the flow instead of against it. Dus geen slakkenkorrels, maar ‘welke planten kan ik houden als ik veel slakken heb’. Al het leven heeft een plek in natuurlijk tuinieren. En een functie. Slakken, om maar bij dit voorbeeld te blijven, zijn de opruimers van je tuin. Ligt er iets vies, binnen een dag is het weg. In deze workshop ook ruim aandacht voor dieren in je tuin. Hoe trek je vogels, egeltjes, salamanders, kikkers, libelles, spinnetjes en andere insekten aan? En natuurlijk is er aandacht voor hoe je luizen en slakken op een natuurlijke manier zou kunnen bestrijden ;o)
Wanneer: zondag 29 juli en zaterdag 11 augustus 2018, 14.00-16.00 uur
Waar: Tuinbouwstraat 88 (in de mooiste tuin van Amsterdam Watergraafsmeer). Gratis parkeren op zondagen! Zaterdag betaald parkeren.
Prijs: 22 euro p/p (inclusief syllabus, thee en koekjes)
Hoe: van te voren opgeven via info@clarityvoorjou.nl

Stilte: zoek verwondering in het moment

Behoefte aan stilte? Ben je altijd afgestemd en bereikbaar voor anderen, maar nooit voor jezelf en de werkelijkheid van dit moment? Geef jezelf een stiltewandeling of stiltedag kado! In de stiltewandeling wandelen we 1 uur in het Penbos en Diemerbos zonder te praten, zodat je meer en meer in het moment kunt komen. Ik geef  een aantal opdrachten die je daarbij kunnen helpen.

Je kunt een stiltewandeling organiseren voor jezelf alleen of voor een groep. Maximaal 10 mensen.

Natuurbeleving betekent stil worden van binnen en gewoon ‘zijn’.

Duur: 1 uur
Voor particulieren: 20 euro p/p
Voor bedrijven: 40 euro p/p

Reageren is niet mogelijk