Reacties van cursisten en cliënten

Ik vond het heel bijzonder deze clarity breathing sessies. Ik denk dat je voldoende info hebt gegeven over wat we konden verwachten en open te staan voor alles wat er komt. Je hebt een hele rustige uitstraling en stelt je open voor ons en onze ervaringen. Dat voelt prettig en zorgt er bij mij voor dat ik mij veilig voel. Marita (ademmeditatiecursus)

Ik heb de vier avonden als heel bijzonder ervaren en ze kwamen voor mij op het perfecte moment. Je weet dingen mooi te verwoorden en het voelt echt alsof je alles wat je vertelt zelf doorvoeld hebt. Dat maakt het wijs en waardevol. Marjolein (ademmeditatiecursus)

Ik heb genoten van de twee avonden bij jou. Top vond ik de ruimte en de manier waarop jij de avond begeleidt. Veilig en liefdevol. Fre (ademmeditatie cursus)

We hebben een super leuke en vrolijke workshop gehad van Hanneke. Het heeft ons een andere kijk gegeven op het leven in onze tuin en hoe we meer balans kunnen krijgen in wat wij mooi vinden en waar de natuur behoefte aan heeft. De tuin is namelijk niet alleen van ons. Ook zijn we geïnspireerd geraakt en gaan ons eigen wormenhotel starten om zodoende eigen compost en dus een vruchtbare grond te creëren. Hanneke vertelt duidelijk, leuk en grappig. Je kan met gemak lang naar haar luisteren. Een aanrader.

Suzanne en Marlon

Ik heb genoten van de door jouw gegeven leerzame workshop Natuurlijk tuinieren! Als beginner stond ik er open in en ik werd erg blij van jouw manier van lesgeven in en over de tuin.  Fijn ook om te weten hoe simpel alledaagse tuinproblemen opgelost kunnen worden, vooral ook dat deze rekening houden met de gezondheid van de tuin, de aarde, de dieren, de planten en de mens. Een erg fijne insteek om meer over te leren!  Dank je wel Hanneke! Eva

Ik ben afgelopen weken voor drie sessies bij Hanneke geweest. Dieper ingaan op 1 thema, er naar kijken, ervaren en meer ruimte mogen ervaren. Wat ontzettend fijn! Hanneke maakt met haar zijn een omgeving vol geduld, rust en vertrouwen en ik voel geen oordeel.
Soms blijf ik hangen in mijn eigen blinde vlekken of is mijn onbewuste denken er nog niet helemaal aan toe iets onder ogen te zien. Fijn om dat dan samen te kunnen doen en weer nieuwe energie te krijgen. Dank je wel Hanneke!

Frederique januari 2021 (ervaren in het Clarity Proces).

Dit weekend voelde ik opnieuw onrust over “mijn veilige plek” en nu (na de 3 sessies) kon ik er met praktische handvatten naar kijken en er liefdevol voor zijn 🙂
Ik voelde meteen jouw aanwezigheid / concentratie vanaf het begin van de sessies. Dat voelde voor mij ook als een haakje om te ontspannen. – Je hielp mij goed te focussen op het onderwerp en niet af te dwalen – Ik vond het mooi dat je toen we nog wat tijd over hadden je het niet “opvulde”, maar de suggestie gaf om een meditatie te doen (ruimte) – Je praktische suggesties om te experimenteren in drukke omgeving / werk etc gecombineerd met tip om steeds kleine stapjes te zetten
. Fijn.

Fred mei 2020 (ervaren in het Clarity Proces).

Ik deed de  Quantum Light Breath meditatiecursus één op één met Hanneke. Ik mediteer al een paar jaar maar doe vaak stilte meditaties, zonder begeleiding. De QLB ervaar ik als intenser, diepgaander dan een stilte meditatie. Er is een diepere verbondenheid met mezelf tijdens de meditatie en ik voel nadien meer helderheid en rust ten opzichte van een stilte meditatie.  Het is goed dat de cursus uit 4 lessen bestaat. Zo ervaar je dat het belangrijk is er iedere keer weer “open” in te stappen en een nieuwe ervaring te hebben. De begeleiding van Hanneke is precies goed, ze informeert waar nodig, maar biedt alle ruimte om het op je eigen manier te doen. Marion, 5 maart 2020

Vandaag een Nada Brahma meditatie gedaan, o.l.v. Hanneke, de sessie van een uur vloog om. De zachte “hum” trilling, die ik zoveel mogelijk binnen in mijn lichaam probeerde te houden, liep van mijn keel tot buik door zonder veel moeite. Mijn armen waren bijna gewichtloos tijdens de beweging van geven en ontvangen. Dat gaf een heel vrij en open gevoel. En erna, het kadopotje , volgde de ontspanning, heerlijk ! Astrid, 16 februari 2020

Heb in het verleden wel eens gemediteerd, maar is niet te vergelijken met het Quantum Light Breath proces wat ik met Hanneke gedaan heb. Als ik wel eens vastzit, beluister ik de Cd, doe de oefening en dit helpt heel erg. ik ben er blij mee het was een fijne ervaring Een aanrader.

Pdro 2019

De chakra meditatie cursus bij Hanneke is een bijzondere ervaring. In de overgave aan de adem lijkt het wel of mijn hele energiesysteem word opgeschoond. Elke keer vindt diepe heling plaats in mijn lichaam. En adem ik letterlijk en figuurlijk vrijer de ruimte in. Een aanrader, zeker ook gezien de veilige omgeving die Hanneke creëert.

Mariëtte 2019

Wat ben ik dankbaar voor de clarity sessies met Hanneke! Een groot cadeau dat zich op het juiste moment in mijn leven tamelijk onverwachts aandiende.
We hebben de sessies een aantal maanden geleden afgerond en de nieuwe perspectieven zijn (al vrij snel na het starten met de gesprekken) verweven in mijn dagelijkse zienswijze. Het heeft zoveel vertrouwen, rust en acceptatie geboden.

De bijzondere energie die Hanneke uitstraalt is inspirerend. Ik zie er nu al naar uit om een ademhalingscursus bij haar te volgen.

Ik kan iedereen van harte aanraden om met Hanneke te werken – met welke aanleiding dan ook.

CJK 2018

Ik ben zonder mij te verdiepen in de “”Chakra ademmeditatie cursus”” gestapt. Ik had mij nooit verdiept in meditatie en/of ademtechniek, maar deze cursus kwam op mijn pad en ik had het gevoel dat ik dit moest doen. Deze cursus heeft mij bewust gemaakt dat ademhalen invloed kan hebben op je lichaam, vooral de combinatie van meditatie en de ademtechniek heb ik als heel fijn ervaren. Ik denk dat de ervaring voor iedereen anders is, ik ben, wanneer de sessie voorbij is, mij vooral bewust van mijn lichaam, voel mij heel ontspannen en alleen in het nu.
Door deze cursus zal ik mij gaan verdiepen in meditatie omdat dit een positief effect heeft op mijn bestaan. Hanneke Sloof zorgt voor een veilige en prettige sfeer waardoor je jezelf kunt zijn.

Annemieke 2018

Ik heb bij Hanneke de QLB cursus gevolgd. Ik was al vertrouwd met de QLB meditatie maar liep vast in een bepaald deel van deze meditatie.
Dankzij de goede uitleg van Hanneke en de veilige en ontspannen sfeer in haar cursus, heb ik deze blokkade doorbroken.

Veerle 2018

In het kader van nieuwe dingen uitproberen ben ik aan de ademmeditatie bij Hanneke begonnen, met het idee dat het zweverig en niets voor mij zou zijn, maar wat heb ik me vergist! Door de aanpak van Hanneke werd het juist praktisch! Makkelijk was het niet maar ik kan het wel iedereen aanraden! Het voelde heerlijk elke week zo’n uurtje voor mezelf in de zachte, veilige omgeving die Hanneke weet te creëren! Ik ga zeker terug komen voor meer want Hanneke heeft van mij als scepticus een liefhebber gemaakt!

Fieke 2018

Ik heb de chakra ademmeditatiecursus bij Hanneke gevolgd, en de tweedaagse workshop Zicht op Helderheid. Beide zijn me heel goed bevallen. Hanneke is een heel prettige trainer. Duidelijk, eerlijk en geduldig. Er is alle ruimte voor je vragen en opmerkingen. Ze geeft je het gevoel dat je mag zijn wie je bent, mag voelen wat je voelt en mag uiten waar je op dat moment behoefte aan hebt.
Hanneke, bedankt!

Judy 2018

Een bijzondere eerste ervaring met meditatie bij Hanneke. Ik dacht altijd te onrustig te zijn daarvoor, maar bij Hanneke is dat in goede handen, een uur mezelf zijn.

Liesbeth 2018

Ik heb bij Hanneke de adem chakrameditatie-cursus gevolgd na hiermee kennis te hebben gemaakt bij een workshop van Clarity. Daar ervoer ik al dat dit een krachtige beoefening kan zijn om emoties die zich willen uitdrukken vrij te laten. In de cursus bij Hanneke, die dit op een hele fijne en open manier begeleid, gebeurde dit mij weer op een hele diepe en persoonlijke manier.
Ik ervoer een heling die direct voor ruimte zorgde daar waar het knelde. Opvallend hierbij is dat er in de week erna een directe fysieke werking optrad, in positieve zin. Langdurig opgebouwde spanning in mijn buik ebde weg en mijn ademhaling heeft duidelijk meer opbrengst. Heerlijk! Ik zeg; durf je over te geven en je krijgt wat je nodig hebt. Groeten,

Gert-Jan 2017

Ik heb skype coachings gehad bij Hanneke.
Het was een fijne ervaring.
To the point, niet dwingend of drammerig.
Samen op zoek gaan, en Hanneke begeleidt met een
vaste , niet dwingende, liefdvolle hand.

Frank Keppens 2017

Hanneke laat mij telkens weer zien hoe ik dichter bij zachtheid en zelfliefde kan komen. Haar begrip voor mijn gedrag, en de nauwkeurigheid/oplettendheid daarbij, hebben gemaakt dat ik makkelijker respect heb voor mijn eigen onbewuste patronen. Daardoor kan ik deze beter ‘ombuigen’ en weer bij het hier en nu zijn.
Dank je wel Hanneke!

Eva 2017

Het is nu de 3e keer dat ik de workshop bij Hanneke heb gevolgd. Iedere keer weer is het fijn om te doen, kom ik tot nieuwe inzichten en voel ik me dichter bij mezelf. Mede dankzij de rust en het vertrouwen wat Hanneke uitstraalt. Dankjewel voor je fijne begeleiding van het “Clarity geschenk”!

Mieke 2017

Ik heb bij Hanneke een Quantum Light Breath meditatiecursus gevolgd (privé). Dat ging heel prettig en goed en ik kreeg goeie uitleg. Hanneke is erg ervaren. Ze doet deze meditatie al erg lang zelf. Ze heeft vele workshops en een driejarige opleiding gevolgd waarbij deze meditatie een belangrijke rol heeft. Ik heb gemerkt dat ik tijdens deze ademhalingsmeditatie een lekker en rustig gevoel krijg. Lichamelijk lost het ook spanningen op. Voorlopig ga ik hier dus lekker mee door. Ook in de QLB groep die Hanneke begeleid.

Tot ziens weer Hanneke!

Martin 2017

Afgelopen weekend fijne clarity workshop gevolgd bij Hanneke! De sfeer met de groep voelde direct veilig en vertrouwd. Hanneke legt met mooie voorbeelden helder uit hoe het onderbewuste werkt en wat het verschil is met het hier en nu. De oefeningen die we deden gaven me inzicht en ontspanning. Ik kan iedereen de workshop aanraden of je nu wel of geen ervaring hebt met andere workshops of methodes.

Fred 2017

Begin dit jaar had ik een beetje te lang een beetje te hard gewerkt en zonder waarschuwing wreekte zich dat: druk op de borst en de dokter vond dat ik maar thuis moest blijven. Nou was dat voor mij, als zzp-er niet echt een optie. Van een kennis van mij kreeg ik de tip om eens op ‘QLB’ te Googelen. Hij had dit zelf gedaan en had er erg veel baat bij gehad. Het eerste wat me opviel tijdens mijn speurtocht was dat QLB relatief onbekend is. De omschrijvingen van het proces trokken me toch over de streep en via via kwam ik bij Hanneke Sloof terecht.

Allereerst vond ik het erg fijn dat ze de uitgebreid de tijd nam voor een heldere uitleg en het beantwoorden van mijn vragen. Ook viel het me op dat ze een fijne, ontspannen sfeer wist te creëren. Na mijn eerste sessie was ik diep onder de indruk van de kracht van deze meditatie. Wat ik belangrijk vind bij een dergelijke cursus, is dat ik me op mijn gemak voel. Er zijn toch wat oefeningen waarbij ik mezelf toch een klein beetje over mijn eigen drempels moest pushen en dan is het voor mij belangrijk dat er een omgeving is waarin ik me onbelemmerd kan bewegen. Ik merkte meteen tijdens de cursus verschillen die door de week aan bleven houden. Op dit moment wil ik dit weer doen. Hanneke is me als docente zeer goed bevallen en ik heb altijd een beetje moeite om nieuwe gewoontes te integreren en vast te houden binnen mijn dagelijkse hectiek. Ik weet zeker dat ik hiermee door wil gaan en ik weet ook zeker dat ik daarbij gebruik wil maken van Hannekes expertise.

Kortom….. aanrader!

Nils 2016

Wat de workshop betreft vond ik de afwisseling van de oefeningen heel plezierig, de lengte van de oefeningen precies goed, en ik heb genoten van het dansen tussendoor. Na de eerste dag kwam ik best moe thuis, na de tweede dag had ik juist weer extra energie. Heerlijk.

Het belangrijkste dat ik meegenomen heb is denk ik de afbeelding van de tijger. Je herinneringen zijn slechts een afbeelding, je hoeft er niet bang/verdrietig/boos meer over te zijn, het is een plaatje. Het is niet nu.

Judy 2016

Ik ben door Hanneke heel hartelijk ontvangen en voelde me direct op mijn gemak bij haar. Ze geeft heel heldere uitleg waardoor je als het ware vanzelf door de sessie glijdt.
De 5 coachingsessies die ik bij haar gedaan heb, hebben hun impact niet gemist. Het proces van verandering is in gang gezet en ik voel elke dag het positief effect hiervan.
Ik ben weer een stukje dichter bij mezelf gekomen. Klaar voor de volgende stap.

Ik kan Hanneke als coach en het Clarity Proces in zijn geheel alleen maar aanbevelen.

Veerle 2016

Reacties zijn gesloten.