Waaruit bestaat het Clarity Proces?

Het Clarity Proces van Jeru Kabbal als ontwikkelingsweg zit zeer goed in elkaar. Het houdt rekening met alles dat belangrijk is om een gelukkiger leven te kunnen leven als volwassene in het hier en nu. Er zijn een aantal soorten werk binnen dit proces:

  1. Ademwerk
  2. Werken met je onbewuste
  3. Werken met het Hier en Nu
  4. Lichaamswerk.

Leven in het moment

meditatie clarity proces Wil je meer met je adem doen, dan kun je kiezen voor de Quantum Light Breath Meditatiecursus of de chakra ademmeditatie cursus.
Wil je werken met je onbewuste of het leren kennen, dan kun je kiezen voor individuele sessies of de tweedaagse workshop Zicht op Helderheid. Of de driedaagse clarityworkshop De groene draak en de vierjarige. Ook kun je het boekje Helderheid van Jeru Kabbal bestellen via info@clarityvoorjou.nl

In contact komen met het hier en nu, dit moment, kun je het beste door naar je zintuigen te gaan. Luister, proef, zie dit moment. Wil je hier verder in komen, is het ook een goed idee om eens een workshop en meditatiecursus te doen of een reeks individuele claritysessies.

Er zijn binnen het Clarity Proces vele technieken waarmee je met het lichaam werkt. Bijvoorbeeld een lichaamsmeditatie waarbij je elk deel van je lichaam leert ontspannen, maar ook een Transformatietechniek en de chakra ademmeditatie. Wil je zelf meer voor je lichaam doen, ga dan eens wat vaker dansen of  naar een massagetherapeut. Yoga is ook erg goed om je lichaam te ontspannen. Hiermee hou je je lichaam open en wordt je je meer bewust van wat er zich in afspeelt.

Iedereen kan leren leven in het moment.

Reacties zijn gesloten.